Prvi ritejl park u gradu, Capitol park Sombor, danas je obeležio prvi rođendan. Nekoliko hiljada ljudi prisustvovalo je proslavi u Štrosmajerovoj 28. Tokom 12 meseci od otvaranja, Capitol Park je postao novi centar zabave i kupovine u Somboru i za stanovnike okolnih opština. Specijalne rođendanske ponude bile su dostupne u prodavnicama, a od 19 h pop zvezda Sara Jovanović održala je koncert za posetioce.

Kompanija Poseidon Group investira i upravlja Capitol Park brendom u Srbiji. Direktor korporativnih komunikacija Džejms Gan izrazio je veliko zadovoljstvo prvom godinom poslovanja u Somboru: “Stanovnici Sombora i okoline učinili su Capitol Park onim što jeste danas, posle samo godinu dana rada – centralno mesto za porodičnu kupovinu i zabavu. Zadovoljstvo nam je da našim kupcima priuštimo drugačije iskustvo kupovine koje uvek uključuje zabavu i kvalitetno provedeno vreme u našim ritejl parkovima. Radujemo se budućem proširenju ovog ritejl parka koje će podrazumevati dolazak novih brendova”.

Capitol Park Sombor je drugi po redu završen projekat Poseidon grupe u Srbiji. Ubrzo nakon Sombora otvoren je i Capitol Park Rakovica u Beogradu u oktobru 2017. Izgradnja novih ritejl parkova u Leskovcu i Zaječaru biće završena na proleće 2019. godine sa ciljem da do kraja 2020. godine mreža Capitol Park sadrži ukupno deset ritejl parkova na teritoriji Srbije.